Mogelijkheden

EditYourApp bestaat uit diverse modules, u betaalt alleen voor de modules die u daadwerkelijk gebruikt.

Pagina's

Pagina'sIn de module Pagina's beheert u de inhoud van de diverse pagina's in uw app. U kunt zoveel pagina’s aanmaken als u wilt, afhankelijk van uw licentie. Met behulp van een zeer gebruiksvriendelijke 'layout-bouwer' stelt u eenvoudig de inhoud van de pagina's op.

Menu

MenuEditYourApp biedt twee verschillende top en footer bars. In overleg met uw dealer, wordt bepaald welke variant(en) in uw app worden gebruikt.

Formulieren

FormulierenMet de module Formulieren maakt u eenvoudig een of meerdere contactformulieren. U bepaalt zelf welke gegevens door de gebruiker moeten worden ingevuld. Daarbij hebt u de keuze uit verschillende soorten velden, zoals e-mailadres, keuzelijst, aankruisvakje en datum. Elk ingevuld formulier krijgt u per e-mail toegestuurd.

Nieuws

NieuwsMet de module Nieuws kunt u actuele berichten in uw app publiceren. U kunt ieder bericht een begin- en einddatum geven. Op die manier blijft uw nieuwsoverzicht altijd actueel. U kunt lezers ook de mogelijkheid geven om op de berichten te reageren. Deze reacties worden dan onder de volledige tekst getoond.

Fotoboeken

FotoboekenAls een fotoboek wordt geopend, verschijnen de kleine weergaves (thumbnails) van alle foto's uit het fotoboek. Door op een thumbnail te klikken, verschijnt de grote versie. De gebruiker kan door de foto's 'bladeren' met behulp van een veegbeweging ('swipen'). Bij iedere foto kan ook een korte beschrijving worden getoond.

Diashows

FotoboekenEen diashow kan als een component op elke gewenste plek in een pagina worden geplaatst.  Dit kan ook geheel bovenaan. zodat het er als een soort 'header' uitziet. De foto's rouleren automatisch, maar de gebruiker kan er ook doorheen 'bladeren' met behulp van een veegbeweging ('swipen').

Twitter

TwitterMet de module Twitter kunt u eenvoudig al uw tweets ook meteen in uw app tonen.

Facebook

FacebookMet de module Facebook kunt u eenvoudig uw tijdlijn berichten ook in uw app tonen.

Onze klanten